Stropdastips.nl Ten Cate

Misschien geloof je het niet maar boxershorts zijn de ideale basis voor je outfit. Boxershorts in marineblauw geven je outfit een stijlvolle look. Waarom marineblauw? Omdat dit de kleur van dit najaar en winterseizoen is. Een goed passende boxershort geeft je zelfvertrouwen een boost en je maakt er zeker ook nog eens een goede indruk mee bij je vriendin. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Marineblauw past bij jou

Marineblauw is geen onbekende kleur, je ziet het in heel veel dingen terug, dus waarom zou je geen boxershort in deze kleur kopen? Ondergoed is tenslotte de basis van je kleding, het is dan ook belangrijk om de basis goed te leggen. Het spreekwoord zegt het eigenlijk al: ‘een goed begin is het halve werk.’

Je kunt het als het ware zo zien, je underwear moet als gegoten zitten, het moet perfect om je lichaam passen. Zit je ondergoed niet goed, dan straal je dat ook uit. Terwijl je met een goede basis juist dat vertrouwen uitstraalt waarnaar je op zoek bent. Dat is dan ook de rede dat Ten Cate al zo ontzettend lang bestaat. Ten Cate is dan ook al vele jaren het ondergoedmerk met de perfecte pasvorm voor iedere man.

Ten Cate Ondergoed is tijdloos

Het marineblauwe ondergoed van Ten Cate is tijdloos, het is mooi, maar het is ook van een zeer goede kwaliteit. Het Ten Cate ondergoed is gemaakt van stevig, maar zacht katoen met een vleugje elasthane, wat zorgt voor een soepel draagcomfort, maar het behoudt ook de pasvorm. Dit ondergoed wil iedere man wel aan zijn lichaam hebben, want je voelt gewoon het verschil.

Ben je als man niet zo verzot op boxershorts, dan heeft Ten Cate speciaal voor deze mannen ook slips ontwikkeld met een perfecte pasvorm. En mannen…, ook hierin voel je je als een vis in het water.

Ten Cate Ondergoed is tijdloos en heeft nooit ‘foute’ prints. Je kunt met dit ondergoed als man echt goed voor de dag komen.

Altijd perfect bij elke stijl

Naast het marineblauwe ondergoed heeft Ten Cate ook voor nog andere neutrale en tijdloze kleuren gezorgd, zodat je er in elke situatie stijlvol bij kunt lopen. Want zeg nou zelf een marineblauw hemd onder een wit overhemd is toch geen gezicht? Daarom zijn er ook witte hemden gemaakt, maar ook andere neutrale kleuren zoals grijs en zwart. Neutrale kleuren zijn gewoon altijd te combineren en daar weet Ten Cate alles van.

Ondergoed voor elk seizoen

Ten Cate heeft niet alleen maar boxershorts en slips gemaakt. Juist als het buiten erg koud is en de wind guur, dan zijn daar de singlets en sleeveless shirts die je lijf heerlijk warm houden. Heb je het nog steeds fris, bescherm je lichaam dan met een Ten Cate T-shirt.

Ook aan de wintersportfanaten heeft Ten Cate gedacht door het ontwikkelen van Thermel lange onderbroeken en shirts met lange mouw. Natuurlijk hoef je niet op wintersport te gaan om dit heerlijke warme ondergoed te kunnen dragen.

Sinterklaas aankopen

Eén ding is zeker, als vrouw ben je er op tijd bij als het gaat om sinterklaas aankopen. Dus geen last minute stress. Ondergoed doet het altijd goed, het staat bij mannen dan ook hoog op het verlanglijstje. Jouw man is toch ook het mooiste en beste heren onderbroeken waard? En je hoeft er niet eens de deur voor uit, want Ten Cate ondergoed besteld je gewoon online.

Comments are disabled.