relatiegeschenk

Oud of jong, rijk of arm, iedereen weet wat een aansteker is. We hebben deze allemaal in huis of heeft deze minstens wel eens vastgehouden. Voor iedereen is dus bekend wat een aansteker is. Daarnaast is een aansteker functioneel en helpt het ons om zaken gemakkelijker te maken. Naast de standaard aanstekers zijn er ook nog andere aanstekers. Denk aan een elektronisch aansteker of een multifunctionele aansteker met bijvoorbeeld een flesopener. Daarnaast zijn er ook gasaanstekers, maar is een gasaansteker wel een goed relatiegeschenk?

Relatiegeschenken

Wat zijn relatiegeschenken? Een relatiegeschenk is een gepersonaliseerd cadeau wat meestal aan medewerkers van een bedrijf of aan klanten worden gegeven. Een relatiegeschenk wordt dus vooral zakelijk gegeven. Dit hoeft niet per se een duur cadeau te zijn, maar kan ook een kleine giveaway zijn, bijvoorbeeld een sleutelhanger of een flesopener. Duurdere relatiegeschenken zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Hierbij kan je denken aan een gepersonaliseerd bluetooth speaker, of een anti-diefstal rugzak.

Gasaanstekers als geschenk

Zijn gasaanstekers een relatiegeschenk dat gegeven kan worden? Eigenlijk hangt het geven van een relatiegeschenk samen met de doelgroep waar je het geschenk aan geeft. Heb je bijvoorbeeld studenten als doelgroep, dan is een gasaansteker wellicht geen leuke giveaway, maar een flesopener valt dan meer in de smaak. Heb je fervente barbecuers als doelgroep, dan kan een gasaansteker wel een goed relatiegeschenk zijn. Met huisvrouwen als doelgroep sla je de plank ook niet mis. Bij relatiegeschenken is het dus een kwestie van goed kijken wie je doelgroep is en wat zij kunnen gebruiken.

Gasaanstekers personaliseren

Bij het geven van een relatiegeschenk is het wel belangrijk dat je deze kan personaliseren. De bedoeling van het geschenk is om naamsbekendheid te werven en te houden bij de ontvanger van het relatiegeschenk. Laat dus altijd jouw logo, slogan of een tekst drukken op een relatiegeschenk. Dit kan een simpel logo zijn, maar bijvoorbeeld ook een full color afbeelding.

Gasaanstekers zijn ook gemakkelijk te bedrukken. Dit kan op één zijde van de houder of aan beide zijden. Een gasaansteker is over het algemeen niet geschikt voor complexe bedrukkingen, dus houdt het vooral simpel qua bedrukking.

Als conclusie kunnen we zeggen dat, mits gasaanstekers interessant zijn voor jouw doelgroep, gasaanstekers een uitstekend relatiegeschenk is.

Comments are disabled.